Corona maatregelen

Wij hebben maatregelen getroffen om het bezoek zo veilig en hygiënisch mogelijk plaats te laten vinden:

  1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen)
  2. Een maximum van 50 gasten per terras (dus exclusief personeel).
  3. Gasten moeten reserveren voor een tafel. Dit kan vooraf online of kan ter plekke aan de deur in orde worden gemaakt.
  4. Tijdens het reserveren wordt de gezondheidscheck gedaan.
  5. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  6. Café Gij&Ik kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  7. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  8. Was bij binnenkomst grondig je handen.
  9. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  10. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel).
  11. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact.
  12. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Reserveren?

Reserveren kun je het gemakkelijkst via deze website doen. Aan de rechterkant van deze pagina zie je ons reserveringssysteem staan (is dit menu niet automatisch opengeklapt, klik hier).

Welkom terug bij Gij&Ik