Corona maatregelen

Wij hebben maatregelen getroffen om het bezoek zo veilig en hygiënisch mogelijk plaats te laten vinden:

  1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten).
  2. Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel).
  3. Gasten moeten reserveren voor een tafel binnen. Op het terras is reserveren niet mogelijk.
  4. Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
  5. In een checkgesprek vooraf tussen een medewerker van Café Gij&Ik en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.
  6. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  7. Café Gij&Ik kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  9. Was bij binnenkomst grondig je handen.
  10. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  11. Betaal contactloos (pin of mobiel).
  12. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact.
  13. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Binnen reserveren?

Reserveren kun je het gemakkelijkst via deze website doen. Aan de rechterkant van deze pagina zie je ons reserveringssysteem staan (is dit menu niet automatisch opengeklapt, klik hier).

Corona maatregelen Gij&Ik