Borrelen & Bieren

Na de lunch (of misschien al tijdens?) worden al snel de eerste bieren geserveerd. Heerlijk in het zonnetje op ons terras met een geweldig uitzicht over het mèrtveld met op de achtergrond het middeleeuws kasteel van Gemert. Of je zoekt gewoon een plekje bij ons binnen op: aan de bar of rustig aan een tafel. De kranten liggen klaar en het nieuws van de dag kan besproken worden met onze Joris, Ella, Bart of iemand anders van team Gij&Ik. Ze serveren je graag een van onze vele speciale bieren een heerlijke zelfgemaakte cocktail of goed glas wijn.

Terras Ridderplein Speciaal bier cafe

Bieren

Bierliefhebbers zijn bij Gij&Ik aan het juiste adres. Een kaart met meer dan 250 bieren. Zie je door de bieren het bos meer? Wij helpen je graag met een mooie suggestie! Of ga voor een van onze Biermenu’s : proef en geniet. En heb je ons eigen Gij&Ik bier al eens geproefd?

Speciaalbieren Biercafé Gemert

Kom je met je bedrijf, sportteam, vereniging of een andere groep borrelen? Samen met jou zoeken we graag naar een geschikt arrangement om er een geslaagde avond van te maken! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze drank- en bierkaart: