Groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes

Wij bieden leuke en betaalbare groepsactiviteiten in Gemert (Brabant). Onze activiteiten zijn o.a. geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of als groepsuitje voor mannen en vrouwen. Alle activiteiten zijn te combineren met eten en drinken, wij maken graag een passend voorstel.

 

Wil jij een groepsactiviteit zelf organiseren?

Dan ben je bij ons op het goede adres. Het is mogelijk om een leuke middag of avond zelf samen te stellen. We bieden leuke activiteiten. Een voorbeeld van een indooractiviteit is de Gij&Ik Pubquiz. Deze activiteiten zijn te combineren met eten en drinken, wij kunnen een passend arrangement aanbieden. We hebben ook leuke teamactiviteiten voor je sportteam of vrijgezellenfeest, vraag naar de mogelijkheden. Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit Café Gij&Ik dat zich in hartje Gemert bevind, dichtbij Eindhoven (Noord Brabant).

Groepsuitjes Brabant

Wij hebben vele leuke groepsuitjes voor alle doelgroepen (o.a. volwassenen, kinderen, bedrijven en scholen).  Deze zijn onderverdeeld in buitenactiviteiten (actieve groepsuitjes) en binnenactiviteiten. Wij hebben voldoende ruimte om een leuk groepsarrangement samen te stellen voor personeelsfeesten. Dus zoek je een leuk bedrijfsuitje of workshop in Brabant dan zit je bij ons op het juiste adres.

Een leuk bedrijfsuitje

Zoek je een leuk en betaalbaar personeelsuitje voor het gehele bedrijf of team? Bekijk onze website of informeer naar de mogelijkheden. We hebben een aantal teamuitjes die perfect zijn als teambuilding. Of wil je wat leren over dranken zoals speciaalbieren, hiervoor bieden wij zeer leuke en leerzame workshops aan, deze worden alle verzocht door een vakman of vrouw. Het is mogelijk om dit uitje af te sluiten met een buffet met aansluitend een drankarrangement, wat deze dag als een perfect bedrijfsfeest maakt.

Hieronder staan een aantal mogelijkheden:

Reserveren of meer informatie? Bel, mail of loop gerust even binnen.

Geef een antwoord