Gimmertse Bokkentocht 2020

Gemertse Bokkentocht 2020

Deze keer volledig Corona-proof met alleen maar zitplekken bij de deelnemende horeca zaken. We werken met tickets voor verschillende tijdsloten en er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

🍻🐐 6 locaties: Dientje, Ridderhof, Rabauw, Gij&ik, Heeren van Ghemert en PUUUR

🍻🐐 6 verschillende bokbieren. Kies deze keer uit proefglaasjes of grote glazen 😏

🍻🐐 deze keer geen volledige gerechten maar voor de liefhebbers: bijpassende borrelhapjes 😋👌🏻

✅ Koop hieronder je tickets en reserveer hiermee jouw zitplekken. Let op; jouw kaart is alleen geldig binnen het tijdslot dat je kiest.

Gimmertse Bokkentocht 2020

Agenda september 2020

I.v.m. de huidige corona maatregelen hebben wij helaas geen live muziek. We hebben wel een lekkere lunchdeal en een flink aantal tijdelijke bieren: bieren van het moment en onze kelderbieren (bieren voor een zacht prijsje) 😀

Verder hebben we leuk nieuws, vanaf deze maand hebben wij altijd een fantastisch bier van Brewdog & Van Moll op één van onze wisseltaps en Rodenbach Fruitage.

Tot ziens, bij Gij&Ik!

Agenda september 2020

Aangescherpte maatregelen tegen corona

Vanaf vandaag zijn de maatregelen vanuit RIVM aangescherpt. Hieronder lees je wat dit betekent voor jouw bezoek aan Gij&ik. Maar het allerbelangrijkste: gebruik alsjeblieft je gezond verstand! Heb je corona klachten of verschijnselen, kom alsjeblieft niet naar Gij&ik. Ben je klachtenvrij? Je bent van harte welkom en wij zorgen er voor dat je veilig kan genieten van een hapje, drankje en gezelligheid op afstand van elkaar.🙏🍻🍽 📅 RESERVEREN: Een plekje voor binnen reserveer je gemakkelijk via gijenik.nl of gewoon aan de deur. Voor buiten op het terras kun je alleen reserveren op het moment van binnenkomst aan de deur, dus niet online en niet vooraf.
 REGISTRATIE & CONTROLEVRAGEN: Onze medewerkers stellen een aantal controlevragen. Daarnaast vragen we je om jouw contactgegevens achter te laten. Hiermee gaan we zorgvuldig om en deze worden na 14 dagen weer verwijderd. Corona maatregelen Gij&Ik

Zomer agenda 2020

JAAAA, we mogen weer! 😀 Vanaf 1 juni zijn we 7 dagen per week open om te lunchen, borrelen en bieren. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen vanuit overheid en zorgen we dat iedereen op veilige afstand van elkaar kan proosten.

 • Buiten op ons terras kun je zonder reservering terecht vanaf 1 juni 12.00u
 • Voor een plaats binnen aan een tafel of aan de bar dien je te reserveren (max 4 personen aan 1 tafel). Klik hier om te reserveren!
 • We hebben een nieuwe bier- en lunchkaart 🤩
 • In de maanden juli en augustus twee heerlijke lunchdeals!
 • Helaas hebben wij t/m augustus geen live muziek bij Gij&ik we hopen vanaf september ons muziekprogramma weer te kunnen hervatten.

Agenda zomer 2020

Corona maatregelen

Wij hebben maatregelen getroffen om het bezoek zo veilig en hygiënisch mogelijk plaats te laten vinden:

 1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten).
 2. Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel).
 3. Gasten moeten reserveren voor een tafel binnen. Op het terras is reserveren niet mogelijk.
 4. Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
 5. In een checkgesprek vooraf tussen een medewerker van Café Gij&Ik en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.
 6. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
 7. Café Gij&Ik kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 9. Was bij binnenkomst grondig je handen.
 10. Was na het toiletbezoek grondig je handen.
 11. Betaal contactloos (pin of mobiel).
 12. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact.
 13. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Binnen reserveren?

Reserveren kun je het gemakkelijkst via deze website doen. Aan de rechterkant van deze pagina zie je ons reserveringssysteem staan (is dit menu niet automatisch opengeklapt, klik hier).

Corona maatregelen Gij&Ik

Reserveren?

Een plekje voor binnen reserveer je gemakkelijk via onze website of gewoon aan de deur. Voor buiten op het terras kun je alleen reserveren op het moment van binnenkomst aan de deur, dus niet online en niet vooraf.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kun je het gemakkelijkst via deze website doen. Aan de rechterkant van deze pagina zie je ons reserveringssysteem staan (is dit menu niet automatisch opengeklapt, klik hier). Maak een keuze:

 1.  Voor het aantal personen;
 2. De datum van bezoek;
 3. Begintijd;
 4. En het verwacht aantal uren dat je de tafel gereserveerd wilt hebben;
 5. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en druk op de knop ‘Reserveer nu’;
 6. Je ontvangt een bevestigingsmail.

We snappen dat het lastig is want soms wil je gewoon bier gaan drinken zonder er bij na te denken maar in deze Corona-tijd vragen we je om alsjeblieft vooraf goed in te schatten hoe lang jouw bezoek gaat zijn. Zo kunnen gasten voor of na jou ook gezellig samen komen lunchen of borrelen bij Gij&ik 🙂

Mocht het reserveren op één of andere manier online niet lukken, bel ons op 06-10045316 of loop even binnen.

Nieuwe reserveringsrichtlijnen vanaf 1 oktober

 • tot 20.00u: reserveer vooraf via deze pagina of meld je bij binnenkomst en wij maken de reservering ter plekke in orde
 • vanaf 20.00u: vooraf reserveren niet mogelijk dus meld je bij binnenkomst en wij maken de reservering in orde

Onze richtlijnen:

 • Alleen tafels binnen zijn te reserveren;
 • Op ons terras in in de Rabauw Biertuin werken we niet met reservering;
 • Tafels zijn voor 2 tot 4 personen te reserveren, dagelijks van 11.00u tot sluit;
 • Reserveer je voor 1 persoon dan reserveren we een kruk aan de bar (maximaal 3 krukken);
 • Vanuit richtlijnen RIVM mogen we maximaal 4 personen aan een tafel plaatsen.

Corona maatregelen Gij&Ik

Groots Gemertse Bingo

Link naar Facebook live stream. YouTube Live Stream is niet actief.

🎁 Groot Gemertse Bingo
📅 Vrijdag 15 mei vanaf 20:00 uur
❤️ Voor onze lokale ondernemers
🖥 Live op Facebook
🍀 Bingokaarten via www.craftonly.nl/bingo
🏆 Een prijs beschikbaar stellen? Mail naar bingo@gijenik.nl
🤝 Partners: Hartje Gemert, Omroep Centraal, CraftOnly en Gemert Media b.v.

Een bingo, maar dan online: de Groot Gemertse Bingo wordt georganiseerd om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. Diezelfde ondernemers bepalen de prijzenpot én gaan er met de opbrengst vandoor. Onder leiding van Peter & Bart wordt het een jolige avond vol vertier, prijzen en bier.. En doe je dus ook Gemertse ondernemers een plezier!

✏️ Meedoen?
Voor €7,77 scoor je al een bingokaart en maak je kans op de prijzen! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om meerdere bingokaarten te scoren. Ga hiervoor naar www.craftonly.nl/bingo.

🍻 Bierpakket
Het wordt een bloedstollend spannende avond waarop een kalmerend drankje wellicht geen overbodige luxe is. Als je graag een speciaal biertje drinkt, komt een bierpakket wellicht van pas. Op www.craftonly.nl/bingo vind je een combipakket bestaande uit 5 speciaal bieren op fles én een bingokaart.

💌 Bezorgen of afhalen
• 14 of 15 mei gratis thuisbezorgd in Gemert-Bakel, Gemeente Laarbeek, Gemeente Boekel, Erp en Boerdonk. Kies voor de verzendmethode: Gratis bezorging in Gemert-Bakel;
• 14 of 15 mei gratis af te halen bij Café Gij&Ik tussen 11.00u – 18.00u;
• Woon je buiten dit gebied? Geen probleem, opsturen is ook mogelijk. Het verzenden van een bierpakket + bingokaart kost €5,95. PostNL bestellingen worden woensdag 13 mei verstuurd, wel op eigen risico dat het niet op tijd is i.v.m. drukte bij PostNL.

🎁 Benieuwd naar de prijzenpot?
Meld je aan voor ons Facebook event, dan blijf je op de hoogte!

Groot Gemertse Bingo

Koningsspelen @Home – Met het Prins Pils Speciaalbierpakket

In samenwerking met Uitjesbazen zorgen Café Gij&ik en Craftonly.nl er voor dat jij je deze Koningsdag niet hoeft te vervelen. Oftewel: Willie in de Woonkamer met Koningspelen @Home. Wat moet je doen?

Woningsdag

Om jouw Woningsdag compleet te maken hebben wij het Prins Pils Speciaalbierpakket samengesteld: 5 mooie speciaalbieren inclusief een glas.

Klik hier en bestel of download via Uitjesbazen jouw pakket voor het organiseren van Willie in de Woonkamer. Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/156551458973079/

Inhoud van het pakket

Bezorgen of afhalen

 • 23 of 24 april gratis thuisbezorgd in Gemert-Bakel
 • 24 april gratis af te halen bij Café Gij&Ik (Ridderplein 35, Gemert) tussen 11.00u en 18.00u
 • Niet in de buurt? Geen probleem, we kunnen het pakket ook naar je opsturen. Verzendkosten zijn €5,95

Let op: alle pakketten zijn vrijdag 24 april af te halen in Gemert of worden deze dag gratis thuisbezorgd in Gemert-Bakel. Woon je buiten gemeente Gemert-Bakel? Kies voor verzending via PostNL (houd er wel rekening mee, dat het druk is deze dagen bij PostNL).

Prins Pils Speciaalbierpakket

Online Bierproeverij met Gij&Ik – Vrijdagavond 17 april

Bieren proeven bij Gij&Ik gaat even niet lukken komende tijd, maar bieren proeven mét Gij&Ik wel! Vrijdagavond 17 april organiseren wij een online bierproeverij 😀🍻

Wij selecteren 5 prachtige bieren die je waarschijnlijk nog niet eerder geproefd hebt, komen ze bij je thuis bezorgen én onze Joris en collega’s vertellen jullie via een live-stream alles over deze bieren en brouwers.

Gij…. & ik, allebei thuis op de bank maar toch ‘n beetje samen proeven

Bestel nu jouw bierpakket

Via onderstaande link bestel jij jouw proefpakket waarmee je volgende week vrijdag lekker voor de buis zit

 • We bezorgen gratis in Gemert-Bakel. Voor daar buiten; kom afhalen of vink het vakje aan ‘via PostNL’ (met bezorgkosten). Bezorgen en afhalen: volgende week donderdag en vrijdag
 • Geen behoefte aan 5 flessen? Bestel het ‘pakket voor 2’ en deel de flesjes met je huisgenoot. Wel eerlijk delen hé
 • Ben lief voor je inwendige mens en bestel onze Nacho’s en borrelnootjes (de Gimmert-Gist Mix van Kaas & Anders) erbij.

We hebben een maximaal aantal pakketten, op is op. Je volgt de proeverij via onze social media. Tot volgende week vrijdag! 😀🙌🏻

Bestel je bierpakket online bij CraftOnly.nl: https://www.craftonly.nl/brands/cafe-gij-ik/

Meer informatie op Facebook: https://www.facebook.com/events/2327114430914300/

Live stream bekijken:
https://www.facebook.com/watch/live/?v=515319605800108

Agenda maart 2020

Hierbij onze goedgevulde agenda! Naast onze maandelijkse bierproeverij hebben wij ook de 3de tap take-over, door niemand minder dan Bird Brewery 🙂

Agenda maart 2020