Online Bierproeverij voor bedrijven

In deze tijd werk je veel meer vanuit thuis en zie je je collega’s minder vaak. Dit betekent ook niet meer samen lunchen, koffiepauzes en het grootste gemis: de vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes. Wij hebben de oplossing: Online bierproeven met jouw collega’s!

Online bierproeverij voor bedrijven

Al vanaf 15,- pp informeer naar de mogelijkheden

Bierproeverijen organiseren doen wij al jaren. Onze ervaren biersommeliers selecteren de mooiste ambachtelijke bieren en vertellen er alles over. Tijdens dit corona-jaar zijn fysieke proeverijen helaas niet mogelijk, echter hebben wij al voor tientallen gezelschappen van 6 tot 500 personen diverse bierproeverijen georganiseerd. Wij zorgen voor een of meerdere biersommeliers en kiezen mooie bieren die bij jou worden thuisbezorgd. Het enige wat jij en jouw collega’s nodig hebben is een koelkast, laptop/pc met camera en internetverbinding.

Bierproeverij via Live Stream

Bierproeverij via Live Stream

Maar hoe gaat de bierproeverij in zijn werk? De bierproeverij wordt gehouden via het kanaal dat jullie het beste schikt. Tijdens de bierproeverij leer je hoe je bieren perfect moet proeven, vertellen we leuke bierweetjes, achtergrondinformatie over de brouwer en over de brouwerij en uiteraard kun je onze sommelier zijn hemd van het lijf vragen. En onze ervaring leert: naast het informatieve gedeelte is een proeverij met collega’s ook altijd veel fun!

Het aantal bieren dat geproefd wordt is in overleg. En bij een mooi speciaalbier hoort eigenlijk ook wat te eten dus optioneel zorgen wij voor een borrelhapjes pakket.

‘Maar collega Jannie van de receptie lust geen bier, wat nu?’ Geen probleem! Wij verzorgen naar wens een wijnpakket, alcoholvrij bierpakket, fruitbier pakket of fris en sapjes. Uiteraard gaat de proeverij vooral over bier, maar zo kan die ene collega er toch gewoon bij zijn.

Wil jij een geheel georganiseerde bierproeverij voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op door een email te sturen naar info@gijenik.nl of het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen spoedig contact met je op.


  Aanvraagformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Aantal personen (verplicht)

  Activiteit (verplicht)

  Datum van de activiteit

  Voorkeur begintijd

  Vragen en/of opmerkingen