Online Bierproeverij voor bedrijven

In deze tijd werk je veel meer vanuit thuis en zie je je collega’s minder vaak. Dit betekent ook niet meer samen lunchen, koffiepauzes en het grootste gemis, de vrijdagmiddag borrels en bedrijfsuitjes. Daarom is het juist extra leuk om dit jaar iets met je collega’s te gaan doen, uiteraard corona proof!

Online bierproeverij voor bedrijven

Vanuit Gij&Ik organiseren wij online bierproeverijen voor bedrijven. Op deze manier kan je online met al je collega’s samen een paar bieren drinken. De bierproeverij wordt tot in de puntjes door onze biersommeliers verzorgd en de bierpakketten worden naar jouw huis toegestuurd. Het enige wat jij zelf hoeft te regelen is goed internet, een bieropener en een koelkast!

Bierproeverij via Live Stream

Maar hoe gaat de bierproeverij in zijn werk? De bierproeverij wordt gehouden via een kanaal wat jullie het beste schikt. Tijdens de bierproeverij leer je hoe je bieren moet proeven, zodat je nog meer van het bier kunt genieten. Verder wordt over de bieren verschillende achtergrond informatie verteld, over de brouwer en over de brouwerij! Eindconclusie: aan het eind van de proeverij ben jij een echte bierkenner! Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden en kan er een praatje gemaakt worden met je collega’s.

Houdt niet iedereen in het bedrijf van bier? Geen probleem, de bierproeverij kan naar jullie wens aangepast worden. Zo kan de proeverij ook met wijn en non alcoholische dranken en kunnen er hapjes aan toegevoegd worden. Uiteraard worden er ook feiten over wijn verteld en welke hapjes goed combineren met welke bieren/wijnen.

Ook is er een mogelijkheid om extra activiteiten aan de bierproeverij toe te voegen. Zo kan je als bedrijf een quiz bedenken die wij dan zullen uitvoeren tijdens de bierproeverij. Ook staan wij open voor andere ideeën.

Wil jij een geheel georganiseerde bierproeverij voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op door een email te sturen naar info@gijenik.nl of het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen spoedig contact met je op.


  Aanvraagformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Aantal personen (verplicht)

  Activiteit (verplicht)

  Datum van de activiteit

  Voorkeur begintijd

  Vragen en/of opmerkingen