Online Bierproeverij voor bedrijven & groepen

In deze tijd werk je veel meer vanuit thuis en zie je je collega’s minder vaak. Dit betekent ook niet meer samen lunchen, koffiepauzes en het grootste gemis: de vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes. Wij hebben de oplossing: Online bierproeven met jouw collega’s!

Al vanaf 16,50 pp informeer naar de mogelijkheden

Bierproeverijen organiseren doen wij al jaren. Onze ervaren biersommeliers selecteren de mooiste ambachtelijke bieren en vertellen er alles over. Tijdens dit corona-jaar zijn fysieke proeverijen helaas niet mogelijk, echter hebben wij al voor tientallen gezelschappen van 2 tot 800 personen diverse bierproeverijen georganiseerd. Wij zorgen voor een of meerdere biersommeliers en kiezen mooie bieren die bij jou worden thuisbezorgd. Het enige wat jij en jouw collega’s nodig hebben is een koelkast, laptop/pc met camera en internetverbinding.

We hebben onderstaande mogelijkheden:

 • Online Bierproeverij – vanaf 2 personen:
  4 bieren & bierglas: 16,50 excl. BTW pp
 • Bierproeverij via Live Stream – vanaf 20 personen:
  4 bieren & bierglas: 22,50 excl. BTW pp
 • Optioneel:
  • Borrelhapjes pakket: 10,-
  • 2 extra bieren: 6,-
  • Alcoholvrije bieren pakket: 16,50
  • Wijn pakket: 16,50
  • Verzending: 5,95

Online Bierproeverij (vanaf 2 personen)

Een heuse Online Biercafé bierproeverij. Met 4 heerlijke en ambachtelijk gebrouwen bieren door onafhankelijke brouwers. Want ook die kunnen, net als de horeca, wel een steuntje in de rug gebruiken. Doorbreek de sleur van Netflixen en bankhangen en laat jouw woonkamer omtoveren tot biercafé door onze barman Joris. Hij neemt je mee in een online bierproeverij en laat je aansteken door zijn vrolijke gezelligheid! En het beste is: je hoeft niet eens je joggingbroek voor uit te trekken!

De proeverij is hartstikke leuk in je eentje of met z’n tweeën, maar ook geschikt voor vriendengroepen.

Wat krijg je precies?

 • 4 bieren
 • Bierglas
 • Online proeverij vol weetjes en indianenverhalen
 • Optioneel: 2 extra bieren, hapjes en verzending

Bierproeverij via Live Stream (vanaf 20 personen)

Bierproeverij via Live Stream

Maar hoe gaat de bierproeverij in zijn werk? De bierproeverij wordt gehouden via het kanaal dat jullie het beste schikt. Tijdens de bierproeverij leer je hoe je bieren perfect moet proeven, vertellen we leuke bierweetjes, achtergrondinformatie over de brouwer en over de brouwerij en uiteraard kun je onze sommelier zijn hemd van het lijf vragen. En onze ervaring leert: naast het informatieve gedeelte is een proeverij met collega’s ook altijd veel fun!

Het aantal bieren dat geproefd wordt is in overleg. En bij een mooi speciaalbier hoort eigenlijk ook wat te eten dus optioneel zorgen wij voor een borrelhapjes pakket.

‘Maar collega Jannie van de receptie lust geen bier, wat nu?’ Geen probleem! Wij verzorgen naar wens een wijnpakket, alcoholvrij bierpakket, fruitbier pakket of fris en sapjes. Uiteraard gaat de proeverij vooral over bier, maar zo kan die ene collega er toch gewoon bij zijn.

Wil jij een geheel georganiseerde bierproeverij voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op door een email te sturen naar info@gijenik.nl of het onderstaande formulier in te vullen, wij nemen spoedig contact met je op.


  Aanvraagformulier

  Je naam (verplicht)

  Je bedrijfsnaam

  Je email (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Aantal personen (verplicht)

  Type proeverij?

  Optioneel

  Datum van de activiteit

  Voorkeur begintijd

  Vragen en/of opmerkingen