Outdoor groepsactiviteiten

In samenwerking met Teamhunts verzorgen we voor kleine (5-8) en grote groepen (>10) complete outdoor groepsactiviteiten in Gemert en omgeving. Onder het genot van een hapje en een drankje kan de dag gezellig bij ons worden voortgezet.

Groepsactiviteiten:

  • Outdoor Escape Room The Scavenger Hunt (5-8 personen)
    Op elke locatie moeten jullie met behulp van twee puzzels op zoek naar een aanwijzing die jullie naar een nieuwe locatie in Gemert brengt. Lukt het jullie om tijdig de laatste locatie te bereiken om zo binnen twee uur Het Gouden Koffertje te vinden?
  • Crazy 88 (>10 personen)
    Elk team ontvangt een lijst met 88 knotsgekke opdrachten. Door de opdrachten uit te voeren en de bewijzen (foto’s of video’s) daarvan bij de jury aan te leveren, kan elk team punten verzamelen. Welk team weet (tactisch) de meeste opdrachten te volbrengen en zo de meeste punten bij elkaar te sprokkelen?
  • Het Geldkoffertje (>10 personen)
    De teams ontvangen vijf puzzel- en vijf praktijkopdrachten. Met elke voltooide opdracht verdient het team een tip die hen kan helpen Het Geldkoffertje te vinden. Welk team weet de (meeste) tips te verzamelen en zo als eerste Het Geldkoffertje te vinden?

Het zijn mysterieuze, spannende uitdagingen waarbij samenwerken erg belangrijk is. Bezoek voor meer informatie omtrent de groepsactiviteiten www.teamhunts.nl.

Alle activiteiten zijn te combineren met een lunch, diner, borrel en/of bierproeverij bij Gij & Ik. In combinatie met een activiteit hanteren wij speciale prijzen, neem hiervoor contact met ons ons via info@teamhunts.nl. Grote groepen kunnen daarnaast gebruiken maken van onze tuin, waarin we samen met Slager Vogels een geheel verzorgde barbecue kunnen aanbieden.

Reserveren of meer informatie? Stuur een email naar info@teamhunts.nl en wij nemen spoedig contact met je op.